Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

«Ενωμένη Ρωμηοσύνη»: Παράταση συμμετοχών στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Τό ὅραμα τοῦ 1821 γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος»

«Ενωμένη Ρωμηοσύνη»: Παράταση συμμετοχών στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Τό ὅραμα τοῦ 1821 γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος»

Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Τό ὅραμα τοῦ 1821 γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος» του Σωματείου «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» ανακοινώνει ότι λόγω των πρωτόγνωρων συνθη-κών που διαμορφώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας – ιδιαίτερα στο χώρο της εκπαίδευ-σης με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων – παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής συμμετο-χών στον μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Τό ὅραμα τοῦ 1821 γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος» μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 το Σωματείο της Ε.ΡΩ. έχει προκηρύξει διαγωνισμό για μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευ-τεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την προκήρυξη του οποίου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Τα έργα μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, για κάθε συμμετέχοντα, αποστέλλονται ταχυδρομικά το αργότερο μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020 (ημερομηνία ταχυδρομείου), στη διεύθυνση: «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» Ι.Π. Μεσολογγίου – Τ.Θ. 1056 – Τ.Κ. 30200 Υπόψη κ. Σπύρου Δημητρίου.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού Σπύρου Δημήτριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.