Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

“Ενωμένο Εμπόριο” για κορωνοϊό: “Η πολιτεία να λάβει μέτρα για τον εμπορικό κόσμο”

“Ενωμένο Εμπόριο” για κορωνοϊό: “Η πολιτεία να λάβει μέτρα για τον εμπορικό κόσμο”

Ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο”, που θα συμμετάσχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου,  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτές και ζητά από όλους μία ψύχραιμη στάση και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία τους από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Συνδυασμός μας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοιό θέλει να απευθυνθεί τόσο προς τους συναδέλφους ,όσο και προς το καταναλωτικό κοινό και να συστήσει προς όλους ψύχραιμη στάση ,έγκαιρη ενημέρωση και λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία τους.

Ιδιαίτερα προς τους συναδέλφους Εμπόρους η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων στους χώρους εργασίας επιβάλλεται για τους ίδιους, τους εργαζόμενους ,τους πελάτες καταναλωτές.

Ο Εμπορικός κόσμος που έχει εξαντλήσει τις αντοχές του στην δεκαετία της κρίσης ,η οποία δυστυχώς παραμένει εδώ ακόμη και σήμερα ,έχει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες στην αγορά μετά και τις εξελίξεις στο θέμα του κορονωιού.

Η πολιτεία οφείλει να λάβει άμεσα μέτρα για τον Εμπορικό κόσμο με μεταφορά των υποχρεώσεων του τόσο προς το Δημόσιο όσο και προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε μεταγενέστερο εύλογο χρόνο. Το ίδιο πρέπει να κάνει και το Τραπεζικό σύστημα.

Ο Συνδυασμός μας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι, πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να αναδείξουμε την ατομική μας ευθύνη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.