Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Ενωμένο Εμπόριο”: Οι συνάδελφοι της “Συλλογικής Κίνησης” επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου

“Ενωμένο Εμπόριο”: Οι συνάδελφοι της “Συλλογικής Κίνησης” επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου

«Η θητεία του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα έπρεπε να ξεκινά με ένα πνεύμα διάθεσης για συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτό. Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Συλλογικής κίνησης που εκλέχτηκαν στο νέο ΔΣ επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου, και το κάνουν πριν ακόμη συμπληρωθούν δεκαπέντε ημέρες από τις εκλογές που οι συνάδελφοι μας εξέλεξαν στην πλειοψηφία του ΔΣ».

Τα ανωτέρω τονίζονται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωμένο εμπόριο με αξιοπιστία και προοπτική».

Η ανακοίνωση έρχεται σε απάντηση των όσων ανάφερε η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» σχετικά με την ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάρτηση των αφισών που αφορούν την αποζημίωση ειδικού σκοπού στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί Συνάδελφοι-σες

Η θητεία του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα έπρεπε να ξεκινά με ένα πνεύμα διάθεσης για συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτό.

Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Συλλογικής κίνησης που εκλέχτηκαν στο νέο ΔΣ επιλέγουν τη μέθοδο της σύγκρουσης και του χαρτοπόλεμου, και το κάνουν πριν ακόμη συμπληρωθούν δεκαπέντε ημέρες από τις εκλογές που οι συνάδελφοι μας εξέλεξαν στην πλειοψηφία του ΔΣ.

Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι δεν μας ξαφνιάζει αυτή η τακτική τους. Άλλωστε το ύφος και η γραφή των κειμένων τους είναι γνωστή σε όλους.

Δηλώνουμε με όσο πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο γίνεται, ότι δεν πρόκειται να απαντούμε σε τέτοιου τύπου ανακοινώσεις της Συλλογική κίνησης.

Εμείς ζητήσαμε από τους συναδέλφους, μέλη του συλλόγου, να μας στηρίξουν και να μας εκλέξουν για να υπηρετήσουμε και να μεγαλώσουμε το θεσμικό μας όργανο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω από όλα να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ τον Εμπορικό Κόσμο της Πόλης μας.

Συναδελφικά

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΚΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ρε παιδια μην τσακωνεστε,ολοι τις ιδιες μυγες βαρατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.