Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Τελευταίο ματς και για την Γωγώ Μαστροκώστα στο Αγρίνιο

Τελευταίο ματς και για την Γωγώ Μαστροκώστα στο Αγρίνιο

Δυστυχώς, ενός κακού μύρια έπονται και το ότι δεν ανανέωσε στον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας έχει επιπτώσεις γενικότερα στην ομάδα, στις φωτογραφίες από τις εξέδρες, στο «γκελ» που κάνει στα ΜΜΕ.

Κι όχι μόνο γιατί ο ίδιος είναι πολύ αναγνωρίσιμος αλλά και λόγω της Γωγώς Μαστροκώστα! Κι αυτό δεν είναι σεξιστικό, ποιος άλλωστε δεν αναγνώριζε τις ωραίες εικόνες από την ωραία συμπατριώτισσά μας που έφερνε έναν άλλο αέρα στις βασανισμένες εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού;

Μπορεί οι πιο… οπαδοί από τους οπαδούς να μην θέλουν να ακούν κάτι τέτοια αλλά το lifestyle έχει κι αυτό την σημασία του την σήμερον ημέρα, με την κυριαρχία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει υποτιμηθεί πολύ, λοιπόν, το γεγονός πως, μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, για το γήπεδο του Παναιτωλικού ήταν χθες και η τελευταία εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα. Πρόκειται για απώλεια, δεν υπάρχει αμφιβολία επί τούτου.

Ποιος ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, ποιας ηλικίας, με τι είδους σύντροφο στη ζωή και με τι… παρέες. Φανταστείτε εκεί που είχαμε μάθει να θαυμάζουμε την Γωγώ και τις φίλες της να σκάσει μύτη καμιά… θεία από την Πορτογαλία ή την Λατινική Αμερική! Δεν θα το αντέξουμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Καλύτερα. Να γυρίσει ο παλιός κόσμος στο γήπεδο πρέπει.

  2. Αντώνης

    Πω πω τι πάθαμε.Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς την Γωγώ,βρε κακό που μας βρήκε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.