Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ένωση Αγρινίου: πεδίο δόξης λαμπρό για Λιβανό!

Ένωση Αγρινίου: πεδίο δόξης λαμπρό για Λιβανό!

O Σπήλιος Λιβανός παραλαμβάνει τώρα (φωτό του agrinionews.gr) από τον Μάκη Βορίδη τη σκυτάλη του  Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις προσδοκίες στον αγροτικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας να είναι μεγάλες.

Ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός ξέρει από πρώτο χέρι τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα, τις «καυτές πατάτες» και τα ανοιχτά μέτωπα.

Επί του θέματος χαρακτηριστική είναι και η προσέγγιση της Ένωσης Αγρινίου:

«Αισιοδοξούμε, όμως, ότι ο κ. Λιβανός, ο οποίος και πολύ καλά γνωρίζει τα προβλήματα, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές του χώρου, θα εργαστεί μεθοδικά και θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ο απολογισμός, όταν έρθει η ώρα, να είναι θετικός.

Και η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες μας δεν περιορίζονται απλά και μόνο σε έναν θετικό απολογισμό! Να δούμε τη μεγάλη διαφορά περιμένουμε…», αναφέρει η Ένωση στον ιστότοπο της (e-ea.gr)

Σημειώνει πως το απολύτως θετικό στην περίπτωση του νέου υπουργού είναι ότι αυτός καλείται τώρα να διαχειριστεί τα κονδύλια της νέας ΚΑΠ και μαζί ότι μπορεί να ενσωματωθεί απ’ το Ταμείο Ανάκαμψης και τα υπόλοιπα χρηματοδοτικά εργαλεία, σε μια Ευρώπη που σαφώς δίνει την κατεύθυνση στο πλαίσιο της Πράσινης Συμφωνίας.

«Άρα, υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό! Και σε αυτό το πεδίο θα κινηθεί ο νέος υπουργός, ο οποίος πράγματι έχει και τις γνώσεις και τις προϋποθέσεις για να αφήσει το όνομά του με κεφαλαία γράμματα στο βιβλίο της αγροτικής ιστορίας του τόπου.

Μην ξεχνάμε ότι αυτό που μόλις αναφέραμε, δεν είναι στοιχείο ματαιοδοξίας. Και ο κ. Λιβανός, έχοντας γαλουχηθεί πολιτικά με τις διδαχές και την πολιτική ορθοστασία ενός Κανελλόπουλου, το καταλαβαίνει καλύτερα απ’ όλους», σημειώνει η Ένωση…

Και καταλήγει με νόημα: Πέρασε κόσμος και κοσμάκης απ’ το συγκεκριμένο υπουργείο. Όπως πέρασαν πολλοί και διάφοροι Αιτωλοακαρνάνες απ’ τα υπουργικά συμβούλια. Πόσους θυμόμαστε και για ποιο έργο; Ιδού, λοιπόν, η μεγάλη πρόκληση, το στοίχημα για τον νέο υπουργό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.