Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Συστάθηκε στο Μεσολόγγι η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Πανεπιστημιακών

Συστάθηκε στο Μεσολόγγι η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Πανεπιστημιακών

Στη Βυρωνική Eταιρία  Μεσολογγίου συστάθηκε η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Πανεπιστημιακών (ΕΝ.ΑΙ.ΠΑ.) . Παράλληλα ορίστηκε από τα ιδρυτικά της μέλη η προσωρινή διοικούσα επιτροπή ως εξής:

Πρόεδρος ο Καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ Δημοσθένης Μπούρος

Αντιπρόεδρος ο τ. Καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Κοντός

Γραμματέας ο Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Ιωάννης Καλαβρουζιώτης

Ταμίας η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Αργυρώ Μπεκατώρου

Μέλος ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Τσαντόπουλος.

“Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή σε εύλογο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το καταστατικό της, θα προετοιμάσει τα απαιτούμενα για αρχαιρεσίες και ανάδειξη του πρώτου πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης με τριετή διάρκεια.

Κατά την χθεσινή συνάντηση όλοι εξέφρασαν την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας που ιδρύθηκε το 2003 και καταργήθηκε το 2014 στα πλαίσια εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα κινηθεί προς την κατεύθυνση αυτή” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της νεοσύστατης ένωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Απορω, αυτή οι πνευματική,τη θά προσφέρουν στο τόπο, για το πολιτισμό ιστορία;; Αυτά που πρόσφεραν και άλλη ός τώρα, ήρθε πολύ πίσω ο πολιτισμός ιστορία,τής Αιτωλίας

  2. Ανώνυμος

    Βλέπω στή τηλεόραση, θα παρουσιάσουν έργο, το κόκκινο ποτάμι, που αφορά τούς Ποντίους, όσο για το κόκκινο έχει το λόγο του, …… Και εγώ διεροτωμε… Πότε θά γυριστη έργο το σκούρο μπλε γαλάζιο ποτάμι,δηλαδή ο πολιτισμός τής Αιτωλίας;… Το να γυρίζουν κόκκινα,πράσινα, μαύρα, κίτρινα,θαλασσι,κ τ λ, δέν Αφορά Λαό που φέρει πολιτισμό ιστορία σύμβολα άλλα,……ο έλληνας Αιτωλός άν δε βλέπει τα δικά του, τη θα βλέπει τών άλλον, …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.