Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που έλαβαν χώρα την 14-11-2021 και 15-11-2021 στο Εκλογικό Τμήμα Αγρινίου, από την δια ζώσης και ηλεκτρονική ψηφοφορία και συγκεκριμένα:

Από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων και των ξεχωριστών ψηφοδελτίων, συνολικά ψήφισαν  428 μέλη της Ένωσης και βρέθηκαν  422  έγκυρα ψηφοδέλτια, άκυρα ψηφοδέλτια και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Βρέθηκε, ότι έλαβαν οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι, τους σταυρούς προτίμησης που αναγράφονται δίπλα στο όνομα τους με την σειρά που καταγράφονται στο ψηφοδέλτιο:

Α. Ο συνδυασμός « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ » με επικεφαλής τον ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστο έλαβε αριθμό ψηφοδελτίων 312 ως εξής:

Β. Ο συνδυασμός « ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.)  Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανίαέλαβε αριθμό ψηφοδελτίων 110 ως εξής:

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία και με το σύστημα της απλής αναλογικής και τα άρθρα 10, 11, 12 και 13 του Ν. 1264/82 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 18 του Ν. 3938/11 και ισχύει, ο συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» λαμβάνει επτά (7) έδρες από τις εννέα (9) συνολικά έδρες του Δ.Σ. και ο συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.) – Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία, λαμβάνει δύο (2) έδρες από τις εννέα (9) συνολικά έδρες του Δ.Σ.

Για το Δ.Σ. εκλέγονται ως τακτικά μέλη κατά σειρά επιτυχίας:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
1 . ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος (ως επικεφαλής)
2 . ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

4 . ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ Μαρία
5. ΖΑΦΕΙΡΗΣ Ανδρέας

  1. ΚΟΛΙΟΣ Νικόλαος
  2. ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ Νικόλαος

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.) – Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία.
1 . ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος
2 . ΛΙΑΜΕΤΗ Άννα

Για αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. εκλέγονται εννέα (9) ως τακτικά μέλη, επτά (7) πρώτοι από τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», δύο (2) πρώτοι από το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.) – Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία και έχουν ως εξής:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
1 . ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος (ως επικεφαλής)
2 . ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος
3 . ΑΥΔΗΣ Παναγιώτης
4 . ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ Ευάγγελος

  1. ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ Μαρία

6.ΖΑΦΕΙΡΗΣ Ανδρέας

  1. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σωκράτης.

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.) – Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία.
1 . ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος
2 . ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος

Ως εκπρόσωπος της Ε.Υ.Α. Ακαρνανίας στο συμβούλιο μεταθέσεων Δ.Α. Ακαρνανίας εκλέγεται ο ΜΠΑΝΙΑΣ Νικόλαος ως τακτικό μέλος και ως αναπληρωματικό μέλος ο ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ Ευάγγελος από τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Τέλος, για την Ελεγκτική Επιτροπή, εκλέγονται ως τακτικά μέλη: ο ΑΥΔΗΣ Παναγιώτης και ΔΟΥΚΑΣ Πέτρος με τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και ο ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ Βασίλειος από τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών  Ακαρνανίας (Α.Σ.Κ.Α.Α.)  Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία.

Η ψηφοφορία διεξήχθη ομαλά χωρίς να διατυπωθεί ένσταση και έληξε με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής την 15/11/2021 και ώρα 19:00΄, σύμφωνα με τα αποφασισθέντα στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Για το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.