Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Κάλεσμα της Ένωσης Οικοδόμων στο συλλαλητήριο της 24ης Οκτωβρίου

H “Ένωση Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας” καλεί στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου . Η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να πάρετε μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία  ώρα 7 μ.μ. στο Αγρίνιο, ενάντια στο αντεργατικό – αντιλαϊκό νομοσχέδιο  της κυβέρνησης  που μας  πάει πολλές δεκαετίες πίσω,  για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Μ. Κεφαλαίο.

Παλεύουμε ενάντια στο νομοσχέδιο που οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση  των Συλλογικών Συμβάσεων , στο ασφυκτικό περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης  και   ανατρέπει  ότι απέμεινε από δικαιώματα των εργαζομένων  του κλάδου και γενικότερα, που κατακτήθηκαν με θυσίες  και αίμα .

Η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας , όπως και οι προηγούμενες , ακολουθούν πιστά τις εντολές της Ε.Ε. , του ΣΕΒ και των τραπεζιτών σε βάρος της εργατικής τάξης  και της λαϊκής οικογένειας , στο όνομα της ανάπτυξης που είναι προς τα  δικά τους συμφέροντα.

Καλούμε τους εργαζόμενους στις οικοδομές και τις κατασκευές να δώσουμε  μια ακόμα φορά απάντηση , παίρνοντας μέρος στο συλλαλητήριο του Ε.Κ.Α. την Πέμπτη  24 Οκτώβρη  στις 7 το βράδυ στην κεντρική πλατεία”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.