Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Ένταση για την πενταήμερη στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου (video)

entasi-ekdromi-1o-gel-nafpaktou
Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών της Γ’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου. Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών προς την επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών, του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων την συνοδεία πέντε καθηγητών στην εκδρομή. Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο κ. Μπαρμπόπουλος, αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο αν ακυρωθεί η εν λόγω εκδρομή και επανασχεδιαστεί νέα.

Δείτε τι δήλωσαν μαθητές, καθηγητές και ο διευθυντής:

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή της σχολικής μονάδας αν μπορεί στα πλαίσια της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη διεξαγωγή της εκδρομής,μπορεί να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους πέντε καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές, με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση στο πρόβλημα.

Δηλώσεις του Μένιου Χάρου πατέρα μαθητή στο πρώτο Λύκειο και η θέση των γονέων:

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η διεξαγωγή της εκδρομής των μαθητών ακροβατεί σε μια κλωστή, με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν καμία διάθεση υπαναχώρησης.

Μπαρμπόπουλος ανακοίνωση: Το πρακτικό που συντάχθηκε είναι σε ισχύ και μας δεσμεύει όλους.

Πριν λίγο διευθυντής του 1ου Λυκείου μας έστειλε της παρακάτω ανακοίνωση:

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.