Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Eνθουσιασμένη με τον Μύτικα η Διαμαντοπούλου

Eνθουσιασμένη με τον Μύτικα η Διαμαντοπούλου

H πρώην Υπουργός και Επίτροπος στην Ε.Ε. Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε προ ημερών στον Μύτικα και φαίνεται πως πέρασε ένα αξέχαστο τριήμερο.

Τον ενθουσιασμό της αποτύπωσε σε μια ανάρτηση που θα μπορούσε κάλλιστα να συπεριληφθεί σ’ ένα ταξιδιωτικό οδηγό.

Πόσο μαγικός ,πολύμορφος ,ανεξερεύνητος τόπος ειναι η Αιτωλοακαρνανία!Κι ο Μύτικας ! Ενας βατήρας που οι άγριες κορφές κανουν μακροβούτι στο Ιόνιο.Δεκάδες νησιά και νησάκια καταπράσινα,βουνά άγρια και και στρέμματα ελιές ( μάλλον εγκατελειμμενες) σου δίνουν την Ελλάδα σε μια βόλτα..Ενα τριήμερο διάλειμμα σε μια καταπληκτική και σε πολλούς άγνωστη γωνιά της πατρίδας μας μας γέμισε θαυμασμό για το τι έχουμε ,αγωνία για το τι δεν κάνουμε και υπόσχεση επιστροφής”, ανέφερε.

Πόσες πατρίδες ειναι η πατρίδα μας ; γράφει συχνά η Rea Vitali. Πόσο μαγικός ,πολύμορφος ,ανεξερεύνητος τόπος ειναι η…

Gepostet von Anna Diamantopoulou am Dienstag, 1. September 2020

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Εύη

    Η κυρία Διαμαντοπούλου ,ανακαλύπτει την περιοχή μας στη δύση της ηλικίας της ,απορεί και θαυμάζει.Βλεπει τις ελιές που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους , όπως και πολλά άλλα πράγματα , και αγωνιά για το μέλλον .Εδώ ισχύει το (στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα)! Κυρία μου ,ο χαβαλες στην εξουσία και τα πολιτικά πειράματα διέλυσαν τη χώρα μας, και τώρα είμαστε απογυμνωμένοι απέναντι σ έναν ισχυρό αντίπαλο .Το να μπούμε όλοι στο κράτος και να τρεφόμαστε απ’αυτό, είδατε πόσο κακό μας έκανε. Πού είναι οι γεννήσεις ;Ο τόπος μας, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, κατοικείται από ηλικιωμένους και όσοι νέοι έχουν απομείνει θέλουν να την κάνουν για τα αστικά κέντρα.Ο άξιος πολιτικός πρέπει να βλέπει μακριά και να εκτελεί τα σχέδια του για το καλό των πολιτών και όχι μόνον των ψηφοφόρων .Οι διαπιστώσεις για τον χαμένο παράδεισο , τώρα που έχετε βγει εκτός πολιτικού παιχνιδιού ,μας αφήνουν αδιάφορους .

  2. BACIΛEIOC

    Έλληνες Αιτωλοακαρνάνες μακριά από τα μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της μασονίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.