Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Έντονες διεργασίες στο δρόμο για τις κάλπες των αστυνομικών της Α.Δ. Ακαρνανίας

astinomiaakarnanias

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της εισέρχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας η οποία στις 30 και 31 Μαΐου θα εκλέξει το νέο της διοικητικό συμβούλιο, την ελεγκτική της επιτροπή, εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και εκπρόσωπο στο συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σε δύο εκλογικά τμήματα, σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων.
Η εκλογική μάχη στους κόλπους του Σωματείου των αστυνομικών υπαλλήλων της περιοχής δικαιοδοσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι διεργασίες ήταν έντονες και με ανατροπές κατά την κατάρτιση των συνδυασμών ενώ δεν είναι μυστικό πως τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ταραχώδεις περίοδοι στο διοικητικό συμβούλιο.
Εν προκειμένω , τρεις συνδυασμοί και ένας μεμονωμένος υποψήφιος θα διεκδικήσουν την ψήφο των 385 αστυνομικών μελών της Ένωσης. Η «Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας», η «Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία », ο συνδυασμός «Όλοι μαζί» και ο μεμονωμένος υποψήφιος Π. Σιδέρης.
Στα πολλά αξιοσημείωτα των διεργασιών το γεγονός πως ο νυν πρόεδρος Αντώνης Κωστάκης καθώς και άλλα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου δεν θα είναι υποψήφιοι. Ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Ρούσσης συμμετέχει στην «Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία» η οποία δεν έχει επικεφαλής. Ο Δημήτρης Ραυτογιάννης που εξελέγη πρόεδρος μετά τις εκλογές του Μαΐου 2015 συμμετέχει στην «Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας» όπου είναι επικεφαλής επίσης ο Ανδρέας Ζαφείρης. Ο Χρήστος Μαυραγάνης, που δραστηριοποιείται έντονα στην ΠΟΑΣΥ και διετέλεσε και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί» διεκδικώντας για πρώτη φορά ψήφο ως υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Kαλησπέρα σας, ονομάζομαι ΛΑΧΑΝΆΣ ΘΕΌΔΩΡΟΣ, Γενικός γραμματέας της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας,
    και για αποκατάσταση της αλήθειας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο # Ανεξάρτητη συνδικαλιστική κίνηση Ακαρνανίας # είναι ο ΖΑΦΕΊΡΗΣ Ανδρέας ΜΌΝΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.