Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Φήμες για Δέλλα – διαψεύδει ο Παναιτωλικός

Φήμες για Δέλλα – διαψεύδει ο Παναιτωλικός

Βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά την συντριβή από τον Ατρόμητο και τις τελευταίες ώρες φημολογήθηκε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ομάδας. Διαψεύδεται τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ομάδα θα παίξει τη σωτηρία της στα μπαράζ και αναμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Η εικόνα του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν αποκαρδιωτική και η τρίτη «τριάρα» στα Play Outs μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το σύνολο του Δέλλα πέραν της κακής του εικόνας παρουσιάζεται και ψυχολογικά ανέτοιμο σε παιχνίδια που η μπάλα «καίει». Και ο «Κολοσσός» πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης, μην έχοντας κατορθώσει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον πάγκο των «καναρινιών» να φέρει τα αποτελέσματα που στο Αγρίνιο θα ήθελαν.

Διαβάστε περισσότερα για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού στο titormosnet.gr.

Νεώτερη ενημέρωση: Από επίσημα χείλη της ΠΑΕ Παναιτωλικός υπογραμμίζεται ότι η ομάδα είναι προσηλωμένη στους αγώνες που έπονται και ότι δεν υφίσταται θέμα αντικατάστασης προπονητή στην παρούσα φάση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. πετρος

    κρατηστετον……να φτιαξει την ομαδα του μελοντος

  2. dimitris

    Διώξτε τον γιατί στα μπαράζ δεν το βλέπω να σταυρώνει νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.