Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Εντυπωσιακά πλάνα των ιαματικών λουτρών του Τρύφου από αέρος

Εντυπωσιακά πλάνα των ιαματικών λουτρών του Τρύφου από αέρος

Είναι ένα μνημείο της Ελληνικής φύσης, της Αιτωλοακαρνανικής γης, το ποτάμι που πηγάζει από τα Ακαρνανικά βουνά διασχίζει την περιοχή της Νήσσας περνάει δίπλα από τα ιαματικά λουτρά Τρύφου και χύνεται στον Αμβρακικό κόλπο στην περιοχή του Λουτρακίου.

Στην περιοχή των ιαματικών υπάρχει μονοπάτι μερικών χιλιομέτρων που σε φτάνουν στο ποτάμι και να το απολαύσεις, επίσης μπορείς άνετα να κολυμπήσεις αν και το νερό είναι πολύ κρύο.

Φέτος το καλοκαίρι την περιοχή την επισκέφθηκαν και κολύμπησαν πολλοί περισσότεροι επισκέπτες απ’ όλες τις χρονιές. Για όσους θέλετε να επισκεφθείτε το άφθαρτο και παρθένο τοπίο που είναι κατάλληλο και για πεζοπορίες, μπορείτε να το βρείτε μετά το Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας κοντά στο Λουτράκι στρίβουμε δεξιά τον ανηφορικό ασφαλτόδρομο και σε 15 λεπτά βρισκόμαστε στο σημείο.

Επίσης μπορείτε να έρθετε από την Κατούνα και περνώντας το χωριό Τρύφου μερικά χιλιόμετρα στρίβουμε αριστερά, υπάρχουν πινακίδες που αναγράφουν ιαματικά Αγίου Βάρβαρου Τρύφου. Στα Ιαματικά Λουτρά, δίπλα στο ξενοδοχείο, βρίσκεται ο ναός του Αγίου Βάρβαρου.

Πηγή: medeonpress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΕΔΡΟΣ

    ΦΕΚ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΓΙΑΤΙ;

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.