Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Εντυπωσίασε η μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε»

Εντυπωσίασε η μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε»

Παρουσία πλήθους Αγρινιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η  εκδήλωση  του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών» στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην Αθήνα.

Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου εντυπωσίασε το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε».

Η υψηλή αισθητική της παράστασης και η απόδοση των συμμετεχόντων, προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Συγχαρητήρια στην  πρόεδρο κ.Μόλλη Βότση- Αναστασοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:

«Έχετε αποδείξει με την δυναμική σας παρουσία, όλα αυτά τα χρόνια, την ευαισθησία σας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε  με αίσθημα ευθύνης να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα  για τους συμπολίτες μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, πίστη, ελπίδα και δύναμη», ανέφερε.

Ευχές στους διοργανωτές και συγχαρητήρια στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου έδωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου.

Οι συντελεστές της μουσικοθεατρικής παράστασης :Σκηνοθεσία, κείμενο, διδασκαλία χορωδίας : Ευσταθία Γρέντζελου

Υπεύθυνος ορχήστρας, μουσική επιμέλεια : Γιώργος Αθανασόπουλος

Κρουστά : Μάκης Φεγγούλης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.