Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Εντυπωσιασμένοι στον Παναιτωλικό από την άμεση ανταπόκριση της Ζ.Μακρυπούλια για τον τηλεμαραθώνιο

Έχουν να το λένε στον Παναιτωλικό για την ταχύτητα και-κυρίως-την προθυμία της διάσημης στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα, Ζέτας Μακρυπούλια, να βοηθήσει τον τηλεμαραθώνιο της Κυριακής για την ενίσχυση των δομών Υγείας στην Αιωλοακαρνανία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όχι μόνο έδειξε ευαισθησία αλλά τίμησε και την καταγωγή της από τα μέρη μας, αφού παρά τον φόρτο εργασίας και όσα είχε στο πρόγραμμά της, αμέσως μόλις δέχτηκε κλήση από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, βρήκε χρόνο για να ασχοληθεί με την προώθηση της ιδέας.

Έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως όχι μόνο δεν έδειξε το γνωστό «υπεράνω» που συχνά δείχνουν οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες αλλά είχε συνεχή επικοινωνία με τους διοργανωτές και μέσα σε δύο μέρες είχε αφιερώσει χρόνο και κόπο για να γυρίσει τηλεοπτικό σποτ με το κοινωνικό μήνυμα της πρωτοβουλίας.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, όπως αναφέρθηκε, εκτίμησαν πολύ το  γεγονός πως ανταποκρίθηκε  χωρίς καθυστερήσεις και υπεκφυγές και την έχουν ευχαριστήσει σε προσωπικό επίπεδο, ενώ είναι σίγουρο ότι θα την καλέσουν να την φιλοξενήσουν και να ανταποδώσουν στην πρώτη ευκαιρία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.