Βαθιά οδύνη προκάλεσε σε Οινιάδες-Μεσολόγγι ο τραγικός θάνατος του 23χρονου Χάρη Αναστασόπουλου σε δυστυχημα στην Τουρλίδα.
Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
𝝤𝝬𝝞 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝞 𝝢𝝚𝝟𝝦𝝤𝝞 𝝨𝝩𝝤 𝝙𝝦𝝤𝝡𝝤 ❞𝝨𝝩𝝤𝝠𝝞𝝙𝝞❞ 𝝩𝝜𝝨 𝝩𝝤𝝪𝝦𝝠𝝞𝝙𝝖𝝨
Έπειτα από άλλο ένα τραγικό δυστύχημα στον δρόμο της Τουρλίδας η ΕΟΕΔ σύσσωμη όπως και κάθε υγιής νους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1. Τοποθέτηση Καμερών Ελέχγου Ταχύτητας και άμεση επιβολή προστίμου απο φωτογραφικό ραντάρ σε όλο το μήκος της οδού.
2. Σήμανση επί της οδού με τις προβλεπόμενες ενδείξεις για κίνηση σε Προστατευόμενη Περιοχή με ιδιαιτερότητες και επικινδυνότητες(γεφύρια).
Μια διαδρομή την οποία χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πεζοί και ποδήλατα για τη βόλτα τους δεν θα πρέπει να εγκυμονεί κινδύνους.
3.Ας κάνουμε τον δρόμο της καρδιάς μας ήπιας κυκλοφορίας, σύγχρονο και ασφαλή για οδηγους ΙΧ ,πεζούς και ποδηλάτες!