Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

ΕΟΕΔ Μεσολογγίου: Μάθημα πρώτων βοηθειών στον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αστακού

ΕΟΕΔ Μεσολογγίου: Μάθημα πρώτων βοηθειών στον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αστακού

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αστακού για να ενημερώσει τους γονείς πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού. Οι γονείς ενημερώθηκαν στις βασικές Α΄Βοήθειες, πνιγμονή, κατάγματα, εγκαύματα, τραύματα, αιμορραγίες, ΚΑΡΠΑ, Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή κ.α.

«Δεχτήκαμε την πρόσκληση του συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη, για να ενημερώσουμε τους γονείς για θέματα Α’ Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των παιδιών μας. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός παιδιού και όχι μόνο.Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμένων και όλους τους γονείς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ» ,δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

dav
dav
sdr
dav

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.