Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019

Εορτάσθηκε στο Αγρίνιο η ημέρα τιμής των Aποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

IMG_4192 Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Αγρίνιο η ημέρα τιμής των Aποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Μητρόπολη) με μέριμνα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ. κ. Δημητρίου Παπαευθυμίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Φωτάκης Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκρίζης Νικόλαος, Όλγα Σαλακίδου-Πιστιόλη, Μαρία Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Καλαντζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης και της περιοχής, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων, Απόστρατοι Στρατηγοί και πληθώρα Αποστράτων με τις οικογένειές τους.
Την ημερήσια διαταγή του Κυρίου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ανέγνωσε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων : » Την ημέρα που η εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Πάντες, η Ελληνική Αστυνομία έχει καθιερώσει να τιμά τους Αποστράτους της. Αποδεικνύεται έτσι ότι οι νεότεροι που μας διαδέχθηκαν στο καθήκον, όχι μονον δε μας ξέχασαν, αλλά αντίθετα μας δείχνουν εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό. Οι Απόστρατοι μέσα από τους Συλλόγους τους έχοντας τη σοφία από την εμπειρία τους στη ζωή συμμετέχουν στα κοινωνικά πολιτικά και εθνικά δρώμενα ως ενεργοί πολίτες. Δεν είναι απόμαχοι της κοινωνίας, αλλά ζωντανά κύτταρά της και εξακολουθούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις….».
Τέλος ευχήθηκε υγεία και χρόνια πολλά .
Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε δεξίωση.

IMG_4189IMG_4201

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. φορης

    Εε ναι εξασφαλίζοντας παχυλή σύνταξη από τα 50 γιατί να είμαστε απόμαχοι, ασχολόύμαστε επί πάντός επιστητού. Εε τι σαν τα άλλα κορόιδα που θα πάρουν άν πάρουν πενιχρή σύνταξη στά 67. Πληρώστε υποτελείς για να παίρνουμε εμείς παχηλή σύνταξη.

  2. foris

    Οταν οι αλήθειες που λέμε πονάνε τις παραβλέπουμε, δεν τις αναρτύμε καθόλου Εεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.