Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Εορταστικά δέματα από το Σύνδεσμο Αγάπης Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου

Εορταστικά δέματα από το Σύνδεσμο Αγάπης Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου

Ο Σύνδεσμος Αγάπης Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου ετοίμασε και φέτος πλούσια «δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τα δέματα αποτελούν προσπάθεια συνδρομής σε συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη.  Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Αγάπης αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Αγάπης του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου, έχοντας ως προτεραιότητα την ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας, ετοίμασε κι εφέτος και προσέφερε, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτἀτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ Ιεροθέου, σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, πλούσια «δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα δέματα αποτελούν προσπάθεια συνδρομής σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης, με στόχο κανένα σπίτι, τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, που η Εκκλησία μας, γιορτάζει την γέννηση του Σωτήρος μας, να μην μείνει χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη, χωρίς στήριξη.

Τα τρόφιμα, προκειμένου να ανταποκριθούν, εν μέρει, στις δυσκολίες των καιρών μας, μοιράσθηκαν με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Βέβαια η αγάπη, η φροντίδα και η μέριμνα για τον συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη, δεν περιορίζονται μόνο στις ημέρες των εορτών, αλλά εκδηλώνονται καθ ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο «Σύνδεσμος Αγάπης» ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους, ενορίτες και καταστήματα όπως τις εταιρείες «Α.Β.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» και «MARKET IN» που συντελούν ώστε να γίνει το έργο αυτό πραγματικότητα.

Ναύπακτος 20/12/2019

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.