Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Εορτάστηκε και φέτος ο Νεομάρτυρας Μιχαήλ από τους Ευρυτάνες της Αθήνας

neomartyras-michail-athina (1)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία πολλών Ευρυτάνων, φίλων και πιστών, εορτάστηκε και εφέτος ο Νεομάρτυρας Μιχαήλ στο εκκλησάκι στον Βύρωνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας.

Στην θεία λειτουργία πρωτοστάστησε για άλλη μια φορά ο Παπαδημήτρης Σκόνδρας. Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος σχολικής επιτροπής Δήμου Παλλήνης κ. Γιώργος Μουρτζιάπης, η πολιτευτής της ΝΔ κ Θωμαϊς Οικονόμου, ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγράφων και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Κατσιάδας, ο πρώην υποδιοικητής της ΑΤΕ κ. Γιάννης Παπανίκος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγράφων κ.Δημήτρης Βηλαέτης, ο Αντιπρόεδρος της Πανευρυτανικής κ. Δημήτρης Δεπος, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας κ. Δημήτρης Γιωργαλής, ο αρχιτέκτονας Λεωνίδας Πανταζόπουλος γιός του αείμνηστου Στέλιου Πανταζόπουλου που κατασκεύασε την αερογέφυρα της Κάτω Ποταμιάς, οι πρώην δάσκαλοι των χωριών, Χρονόπουλος και Παπαϊωάννου, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και πολλές φίλες και φίλοι.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην θρησκευτική εκδήλωση που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Συλλογός μας” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

neomartyras-michail-athina (2)

neomartyras-michail-athina (3)

neomartyras-michail-athina (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.