Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Έως 20 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»

Έως 20 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»

expomes2016-afisaΗ «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που λειτουργεί πια ως το πλέον αποτελεσματικό εμπορικό φόρουμ του νομού και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ως πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για πολλούς κλάδους  παροχής υπηρεσιών και εμπορικών προϊόντων, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 8 Ιουλίου 2016.

Με συνδιοργανωτές τους Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» αισιοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης εκατοντάδων επαγγελματιών επισκεπτών και να ενώσει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής,  συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην αναβάθμιση των  τουριστικών και μη προϊόντων της περιοχής.

“Μαγνήτης τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για την προμηθευτική αγορά, η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επιμόρφωσης και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείπει κανείς”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Μεσολογγίου από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου 2016.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, αναφέρει:

 Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Σε μία εποχή που επικρατούν δυσκολίες στο εμπόριο και γενικότερα στην οικονομία της χώρας μας, πρέπει να κοιτάζουμε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ανανεωθούμε, να εφαρμόσουμε νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο αποδοτικές, διότι η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και η εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ», διοργανώνουν την  «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί φέτος  από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου με την υποστήριξη τοπικών φορέων.

Η Έκθεση μπαίνει σε μια τροχιά ανάπτυξης, ανανέωσης και νέων στοχεύσεων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, στον κλάδο του τουρισμού,  καθώς και στην παρουσίαση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων. Λαμβάνοντας υπόψη την σπουδαία ανταπόκριση από το κοινό και τους  επιχειρηματίες, σκοπεύουμε :

  • στην τόνωση της αγοράς
  • στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού
  • στη προβολή των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων
  • στην ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών
  • στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων

Στόχος μας είναι η ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών προς τους εκθέτες και τους επισκέπτες καθώς και η συνολική αύξηση της επισκεψιμότητας, με διαφημιστική προβολή από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μελετημένα και εκτεταμένα.

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε τις υπηρεσίες και τις παροχές στους εκθέτες μας.

Στην προοπτική πραγματοποίησης αυτών των στόχων, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» και να συμβάλλετε στην εδραίωση μιας εκθεσιακής δυναμικής και μιας νέας αμοιβαίας σχέσης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

 

ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41 –  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510-37114, FAX. 26510-37119

ΚΙΝ. 6944107862

Εmail : kyklosek@otenet.gr

www.kyklos-ektheseis.gr

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Φάβρου 3 – 302 00 –  Μεσολόγγι

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

 Πέπη Κωνσταντακοπούλου

ΤΗΛ:2631025561 & 6972641000

mail: expomes2016@gmail.com

 

Σε επιστολή του προς του εκθέτες, ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που θα λειτουργήσει πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 8 Ιουλίου 2016.

Με συνδιοργανωτές  τους Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αισιοδοξεί να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες και την προμηθευτική αγορά, και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείψει κανείς.

Στόχος μας είναι να γίνει η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μια έκθεση «σύμβολο», που θα αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός της Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μια κομβική εμπορική συνάντηση, η οποία κάθε χρόνο θα προβάλλει και θα αναδεικνύει ουσιαστικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της περιοχής. Το όραμά μας είναι να αποκτήσει η έκθεση αυτή αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία, συγκεντρώνοντας στελέχη και ιδιοκτήτες από εκατοντάδες επιχειρήσεις της περιοχής.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η πραγματοποίησή της στον ευρύ χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών.

Με την παρούσα επιστολή μας και θεωρώντας ότι η παρουσία σας είναι πολύτιμη για τη συνέχεια του θεσμού, σας καλούμε να συμμετέχετε στην Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (8 έως 11 Ιουλίου 2016).

 

pic-expo (1)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.