Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Επαφές για τα θέματα οδοποιίας του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Επαφές για τα θέματα οδοποιίας του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

IMG_0426Τρεις συναντήσεις , σε διάστημα λίγων ημερών,  είχε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, με τον κ. Σταύρο Καραγκούνη (καταγόμενο από την Κυψέλη Αγρινίου), διευθυντή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, όπου συζητήθηκαν θέματα οδοποιίας που αφορούν στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Ακτίου- Βόνιτσας, σε πνεύμα άριστης συνεργασίας συνεχίζονται οι συναντήσεις για θέματα οδοποιίας ανάμεσα στον Δήμο και την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη κα. Χρ. Σταρακά, όπως με και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Το πνεύμα της άριστης συνεργασίας επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ένταξη του έργου:  Οδικό δίκτυο Κατούνα –Λουτράκι με το ποσό των 3.550.000 €.
“Πιστεύουμε, όπως όλα δείχνουν, πως μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εξελίξεις στα οδικά δίκτυα του Δήμου μας και θα δοθούν έτσι λύσεις σε προβλήματα που για πολλά χρόνια μένουν άλυτα και αφορούν στις από κοινού μακροχρόνιες προτάσεις και προσπάθειες του Δήμου μας και της Περιφέρειας”, αναφέρεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.