Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Επαφές ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τις εξελίξεις στη δημόσια Υγεια

Επαφές ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τις εξελίξεις στη δημόσια Υγεια

Επαφή μέσω τηλεδιάσκεψης είχε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άρη Τριβλή με αντικείμενο τις τελευτείς εξελίξεις στο ζήτημα της δημόσιας Υγείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου τονίζει πως προβαίνει σε μια σειρά επαφών μέσω τηλεδιασκέψεων με φορείς και συλλόγους  για άμεση και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα , την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η 1η τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Άρη Τριβλή στα πλαίσια της οποίας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ιατρική κοινότητα καθώς και στην περιοχή, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις κρουσμάτων με κοροναϊό.

Επίσης έγινε λόγος για άψογη συνεργασία μεταξύ της ιατρικής κοινότητας και του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνου Παπαδόπουλου καθώς σύμφωνα με τον κ. Τριβλή έχουν καθημερινή επικοινωνία.

«Από τη σύσκεψη αυτή αποκτήσαμε σαφή εικόνα για τα μέτρα προστασίας που υπάρχουν, τις ελλείψεις καθώς και τις κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν για την ενίσχυση του συστήματος Δημόσιας Υγείας.
Καταστήσαμε σαφές στον κ. Τριβλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου είναι στη διάθεση του σε θεσμικό επίπεδο αλλά και οπουδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.
Τέλος κατόπιν ικανοποίησης και από τις δυο πλευρές για την συνάντηση μας αυτή, αναδείχτηκε η ανάγκη για τακτικότερη επικοινωνία», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο ΘΕΟΣ

    Υπάρχει ακομα αυτό το απόκομμα και μάλιστα στην Ιερά Πόλη???Αχαχαχα θα μας τρελάνετε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.