Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Eπαφές με θεσμικούς φορείς η «Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας»

Eπαφές με θεσμικούς φορείς η «Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας»

3Η «Κίνηση Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας», σημειώνοντας πως είναι συνεπής στις θέσεις της για την ανάδειξη του Περιφερειακού Τμήματος, στο θεσμικό του ρόλο, ως τεχνικού συμβούλου της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, ξεκίνησε ενημερωτικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναύπακτου και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις αντιπροσωπείας του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον κ. Αδάμ Βλαχογιάννη με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου στις 7 Νοεμβρίου , στις 16 Νοεμβρίου με τον Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γεώργιο Καραπάνο και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας κα. Χριστίνα Σταρακά και στις 18 Νοεμβρίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Μπαλαμπάνη και τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Ναυπακτίας κ. Κοτρωνιά Θωμά. Στο επόμενο διάστημα και με τους υπολοίπους φορείς της Αιτωλοακαρνανίας.
«Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση και η συνεργασία, ώστε στη νέα περίοδο το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ της Αιτωλοακαρνανίας να απαγκιστρωθεί από την εσωστρέφεια και την αφάνεια, προς όφελος των μηχανικών και της Τοπικής Κοινωνίας» αναφέρει η «Κίνηση Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας» σημειώνοντας πως θα λειτουργήσει με παρεμβάσεις στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με προτάσεις για την ανάπτυξη, προβάλλοντας τις νέες τεχνολογίες τόσο στους συναδέλφους όσο και στην κοινωνία και πρωτοστατώντας στα μικρά και μεγάλα θέματα της περιοχής, ώστε να καταστήσει το Τεχνικό Επιμελητήριο ουσιαστικό τεχνικό σύμβουλο της Πολιτείας και των θεσμών της, όπως προβλέπεται και στο πλαίσιο του σκοπού του.
1

2

4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.