Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Το ΕΠΑΛ Κατοχής στήριξε το “Χαμόγελο του Παιδιού” στα Καλύβια

epal__katoxis_hamogelo_1Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Κατοχής Μεσολογγίου επισκέφτηκαν χθες το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας το “Χαμόγελο του Παιδιού” στα Καλύβια Αγρινίου και παρέδωσαν διάφορα είδη και προϊόντα.

Η πρωτοβουλία των καθηγητριών Τσακανίκα Αγγελική και Ράπτη Βασιλική βρήκε θερμή ανταπόκριση από τον Σύλλογο Καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής, την μαθητική κοινότητα του σχολείου και κατοίκους της περιοχής και έτσι πολύ σύντομα συγκεντρώθηκαν χρήματα, ρουχισμός ενώ αγοράστηκαν τρόφιμα, απορρυπαντικά και χαρτικά.

Στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του ΕΠΑΛ Κατοχής αναφέρονται τα εξής:

Ποιον να πρωτοευχαριστήσουμε!!!
Τις καθηγήτριες κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική για την πρωτοβουλία τους εκ μέρους του σχολείου.
Τα παιδιά του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και την Γ τάξη των Ηλεκτρολόγων που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις στο Αγρίνιο.
Όλα τα παιδιά του ΕΠΑΛ Κατοχής (κυρίως του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας) για τις προσπάθειες που έκαναν για την συλλογή των προϊόντων και της χρηματικής ενίσχυσης.
Τον Σύλλογο των καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής για την οικονομική ενίσχυση.
Τους συνοδούς καθηγητές κ. Πανά Επαμεινώνδα, κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική.
Και τέλος…. τους κατοίκους της Κατοχής που πρόσφεραν βασικά προϊόντα (είδη διατροφής και είδη ρουχισμού) αλλά και χρηματικά ποσά για την στήριξη των παιδιών στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Να σημειώσουμε ότι με το χρηματικό ποσό που μαζέψαμε, αγοράσαμε προϊόντα (κυρίως κατεψυγμένα) από το σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και τα παραδώσαμε επιτόπου.
Η πόρτα επικοινωνίας που ανοίξαμε με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, άνοιξε και ένα μεγάλο χαμόγελο στην καρδιά μας!!!!!! Η συγκίνηση που νιώσαμε από την αντίδραση των Υπευθύνων ήταν μεγάλη!!!!!!
Η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κατοχής θα κρατήσει τη πόρτα αυτή ανοιχτή… Σας προσκαλούμε όλους να νιώσετε μαζί μας αυτή την συγκίνηση και να στηρίζετε την προσπάθειά μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τα χαμόγελα στα παιδιά μας… στο μέλλον μας! ”

http://www.kalyvia.gr

epal__katoxis_hamogelo_2 epal__katoxis_hamogelo_3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.