Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Επανεκκίνηση στον Αίολο Αστακού – Υποψήφιος για τον πάγκο ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος

Επανεκκίνηση στον Αίολο Αστακού – Υποψήφιος για τον πάγκο ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος

ilias moutsios
Αλλαγή φιλοσοφίας και επανεκκίνηση για τον ομάδα του Αίολου Αστακού με τον πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Πανταζή να παίρνει την μεγάλη και γενναία απόφαση να υποβιβάσει την ομάδα οικιοθελώς χωρίς να χρωστάει πουθενά για ένα δυναμικό restart σε έναν σύλλογο πρότυπο για την σημερινή εποχή.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ομάδα του Αίολου την νέα χρόνια θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, στόχος του προέδρου και των συνεργατών του είναι η ομάδα να χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις με έμφαση τους ντόπιους παίκτες (νεαρούς και πιο έμπειρους) και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου αναφέρουν ότι και την νέα χρονιά το μπατζετ θα είναι αρκετά υψηλό και οι στοίχοι όπως όλα αυτά τα τελευταία χρόνια θα είναι πρωταγωνιστικοί για τον σύλλογο του Αστακού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το φλέγον θέμα του προπονητή που θα καλεστεί να αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι ανάμεσα στους υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο δικός μας Ηλίας Μούτσιος.

Ο νεαρός 36χρονος Μεσολογγίτης τεχνικός καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, έχει διατελέσει τεχνικός κατά το παρελθόν με επιτυχία και στον πάγκο της ομάδας του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης, ενώ την χρονιά που μας πέρασε διατέλεσε και το δεξί χέρι του Γιάννη Δημητριάδη στον πάγκο της ομάδας του Μεσολογγίου.

Αν το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές καταλήξει σε γάμο σίγουρα θα αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν νέο κόουτς όπως ο Ηλία να αναλάβει μια ομάδα σαν τον Αίολο των τόσων επιτυχιών, και θα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς, της εργατικότητας και του ήθους του φέρελπις Μεσολογγίτη προπονητή.

Πηγή: aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.