Στον προεδρικό θώκο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου παραμένει ο Χρήστος Παΐσιος.
Με αφορμή το γεγονός, στην δημοσιότητα δόθηκε συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου.
Αναφέρει:
«Εκφράζω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στον κ. Χρήστο Παΐσιο για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Η εκλογή του αυτή, αποτελεί αναγνώριση της σθεναρής αφοσίωσής του στον θεσμό της Δικαιοσύνης και στον νομικό κόσμο της περιοχής μας που εκπροσωπεί επάξια.
Του εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία και στη νέα του θητεία, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης μας».
Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε και το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»:
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική αναπηρία και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας στον κύριο Χρήστο Παΐσιο για την επανεκλογή του στο τιμητικό αξίωμα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο έργο του.









