Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Επανέναρξη έργων στην κεντρική οδό Γρίβα του Αγρινίου

Ξεκίνησαν σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, οι εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής τμήματος της κεντρική οδού Γρίβα του Αγρινίου, τμήματος που διασταυρώνεται με την οδό Α. Παναγόπουλου και την οδό Μπαϊμπά.
Πρόκειται για το τρίτο τμήμα του εν λόγω δρόμου που θα γίνουν έργα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, πεζοδρόμια αλλά οριζόντια και κάθετη σήμανση.
Στα δύο προηγούμενα τμήματα οι εργασίες έγιναν κατά τη διάρκεια της περασμένης θερινής σεζόν καθώς λόγω της φύσης του έργου και της περιοχής παρέμβασης η κατασκευή γίνεται τμηματικά ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων και των πεζών,
Ωστόσο για τα έργα που ξεκίνησαν σήμερα απλώς προηγήθηκε μια λιτή ανακοίνωση του δήμου για διακοπή της κυκλοφορίας στον εν λόγω τμήμα. Καμιά ανακοίνωση άλλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν υπήρξε με αποτέλεσμα να αποτελεί ερωτηματικό ακόμα για παράδειγμα πως θα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στην οδό Χαβέλα που αποκλείεται οδικώς καθώς η διέλευση σε αυτή γινόταν μέσω της οδού Γρίβα.
Σημειωτέον εξάλλου πως επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα επί του τμήματος του δρόμου που έκλεισε σήμερα αντέδρασαν έντονα ζητώντας την έναρξη των εργασιών μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα αλλά δεν εισακούστηκαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.