Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Επανέναρξη λιανεμπορίου: Στήριξη ζητά ο εμπορικός κόσμος του Αγρινίου- Τι δηλώνει ο Σ.Κωστίκογλου

Επανέναρξη λιανεμπορίου: Στήριξη ζητά ο εμπορικός κόσμος του Αγρινίου- Τι δηλώνει ο Σ.Κωστίκογλου

Επαναλειτουργεί σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το λιανικό εμπόριο , μετά το «πράσινο φως» της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Το κάλεσμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου:

«Στο νέο ξεκίνημα που κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις της αγοράς στην πόλης μας από την Δευτέρα 18-1-2021 θέλω να καλέσω όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές να τις στηρίξουν συμβάλλοντας έτσι στη βιωσιμότητα τους και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας», αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου.

Σημειώνει εξάλλου πως «ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, όπως και μετά την πρώτη φάση της πανδημίας, κράτησε υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά όσον αφορά τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, το ίδιο είναι βέβαιο ότι θα κάνει και τώρα. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όλοι μαζί, έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές πρέπει να αναδείξουμε την ατομική αλλά και τη συλλογική μας ευθύνη».

Η δήλωση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτη Κωστίκογλου

ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ

Η Κυβέρνηση αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη των λοιμωξιολόγων, να ακούσει την κραυγή αγωνίας της Αγοράς και τα λογικά επιχειρήματα που εδώ και δύο και πλέον μήνες υποστηρίζαμε δίνοντας το πράσινο φως για την επαναλειτουργία της.

Είχαμε τονίσει ότι η περίοδος των εκπτώσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για να σωθεί ότι σώζεται για τις μικρές επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου που έχουν βρεθεί τον τελευταίο χρόνο στο χείλος του γκρεμού.

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, όπως και μετά την πρώτη φάση της πανδημίας, κράτησε υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά όσον αφορά τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, το ίδιο είναι βέβαιο ότι θα κάνει και τώρα.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όλοι μαζί, έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές πρέπει να αναδείξουμε την ατομική αλλά και τη συλλογική μας ευθύνη.

Στο νέο ξεκίνημα που κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις της αγοράς στην πόλης μας από την Δευτέρα 18-1-2021 θέλω να καλέσω όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές να τις στηρίξουν συμβάλλοντας έτσι στη βιωσιμότητα τους και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Είναι ανάγκη όλοι μας να τηρήσουμε τα προβλεπόμενα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας για την δημόσια υγεία ώστε να αποφύγουμε την εξάπλωση της πανδημίας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.