Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Επανήλθε το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μύτικα

Επανήλθε το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μύτικα

kentro ygeias mytika
Γράφει ο Νικόλαος Θωμά Νταής*

nikos ntais

Δεν στέγνωσε η μελάνη από το δημοσίευμά μου, προ μιας εβδομάδας, στο διαδίκτυο με τον τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ» προς τον Αν. Υπουργό Υγείας κο ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ και με την….. επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος….. το ασθενοφόρο αυτοκίνητο επανήλθε από τον Αστακό στο Κ.Υ. Μύτικα, στο οποίο και νόμιμα ανήκει.
΄Αρα είχαν δίκιο οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι, που έλεγαν: «συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Δίδαγμα σοφό! Δεν πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια μας!
Πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες!
Έχω αγωνία πότε θα επανέλθει και το ημιφορτηγό αυτοκίνητο και τι θα γίνει με τον οδηγό του ασθενοφόρου! Τρεις οδηγοί στον Αστακό κανένας στο Κ.Υ. Μύτικα;
Επίσης τι θα γίνει με την αποπεράτωση των εργασιών του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα! Περιμένουμε τις ενέργειες του κου Υπουργού και της 6ης ΥΠΕ!
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο ανοσιούργημα της συνεχούς και κατ’ εξακολούθηση υποβάθμισης του Κ.Υ. Μύτικα, παρόλο που πρέπει να έχει προτεραιότητα, λόγω της γεωγραφικής του θέσης με το σύμπλεγμα των δύο νησιών Καλάμου και Καστού, της απόστασής του από τα Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πατρών, αλλά και του μεγάλου τουριστικού ρεύματος κατά τους θερινούς μήνες!
Δράττομαι της ευκαιρίας να επανορθώσω το προηγούμενο δημοσίευμά μου ότι: στο Κ.Υ. Μύτικα υπηρετούν ένας ιατρός παθολόγος και όχι τρεις. Οι δύο είναι ανειδίκευτοι και κάνουν το αγροτικό τους ιατρείο.
Το παρόν το υποβάλλω συμπληρωματικά στον κο ΠΟΛΑΚΗ για πλήρη ενημέρωση και από τον οποίο ο κόσμος μας περιμένει σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κ.Υ. Μύτικα, πράγμα που αποδεικνύεται με την «δια μαγείας επαναφορά του ασθενοφόρου αυτοκινήτου»… ΙΔΩΜΕΝ!

*σ. Συμβολαιογράφος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.