Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Επεισόδιο σε βάρος διαχειριστή τοπικού blog

 Επεισόδιο σε βάρος του διαχειριστή του blog panaitolionews σημειώθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το panaitolionews, αδερφός δημοτικού συμβούλου απείλησε λεκτικά και προσπάθησε να απωθήσει τον διαχειριστή του blog ώστε να μην γίνει η κάλυψη της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Παναιτώλιο, μιας εκδήλωσης με χορευτικά από παιδιά των δημοτικών σχολείων του Παναιτωλίου..
Στο επεισόδιο παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου που απώθησε τον αδερφό του Δημοτικού Συμβούλου και έτσι έληξε το επεισόδιο.
Ο Διαχειριστής του PanaitolioNews στην συνέχεια ενημέρωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης ότι αποχωρεί λόγω του επεισοδίου και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του. «Το PanaitolioNews πιστεύουμε έχει δείξει τα τελευταία πέντε χρόνια τα δείγματα της γραφής του και ανεξάρτητο, αδέσμευτο και χωρίς παρεμβολές και υποδείξεις συνεχίζει να ενημερώνει και να καταγράφει τα γεγονότα στο Παναιτώλιο και την γύρω περιοχή. Έτσι και θα συνεχίσουμε χωρίς να μας φοβίζει κάθε δείγμα τραμπουκισμού, αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού, από όπου κι αν προέρχεται αυτό», αναφέρει το blog.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.