Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Έπεσε η αυλαία στο “ΟΙΚΟθέατρο 2019” Ναυπάκτου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου, οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου που διοργάνωσε για 9η χρονιά, η Περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο «ΟΙΚΟ θέατρο 2019» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 150 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές. Μια δράση στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 μαθητές δημοτικών σχολείων Ναυπάκτου και έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 15.000 θεατές και η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για την προσφορά της: TEDx Athens 2011,Best City Awards 2016, Event Awards 2017.

“Ευχαριστούμε θερμά φορείς, Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων Ναυπάκτου, χορηγούς και υποστηρικτές, τεχνικούς και εθελοντές, που συμμετέχουν και μας στηρίζουν κάθε χρόνο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης “Πράσινο+Μπλε”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Η πνευματική φορείς, των γραμμάτων καί των τεχνών ( θεάτρων κ τ λ) τη πολιτισμό παρουσιάζουν γιά την ευρύτερη περιοχή; Σέ ιστορία ήθη έθιμα δρώμενα, γεγονότα κ τ λ ; Τη πνευματικό έργο παρουσιάζουν γιά το πολιτισμό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.