Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Επέστρεψε στο Emileon ο Παναιτωλικός

Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο Emileon η ομάδα του Παναιτωλικού, όπου και εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι τμηματικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών, εφόσον έχει τεθεί σε εφαρμογή η σταδιακή άρση των μέτρων που είχαν ληφθεί για τον κορωνοϊό.

Ο Παναιτωλικός μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποιεί ότι έγινε απολύμανση στο προπονητικό κέντρο αλλά και ιατρικός έλεγχος ποδοσφαιριστών και προσωπικού. Συγκεκριμένα:

Μετά την επίσημη ενημέρωση της Πολιτείας για τη δυνατότητα πραγματοποίησης προπονήσεων για τις ομάδες της Super League 1, o Παναιτωλικός επέστρεψε στο προπονητικό του κέντρο, το Emileon.

Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες των ειδικών, με στόχο την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών και του συνόλου τον εργαζόμενων μας, καθώς και της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε απολύμανση των χώρων του Emileon.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με εξετάσεις PCR για τον covid-19.

Από αύριο το πρωί θα αρχίσουν προπονήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε γκρουπ 6-8 ποδοσφαιριστών.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.