Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Έπιασε το σφυγμό του κόσμου

IMG_8707
Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, όπως πρώτο μετέδωσε χθες το agrinionews.gr. Ο Μακεδόνας τεχνικός επιστρέφει στο Αγρίνιο απ’ όπου αποχώρησε τον Μάιο του 2015 έχοντας ολοκληρώσει μια θητεία με την πλέον επιτυχημένη πορεία της ιστορίας του Παναιτωλικού. Η ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση χάνοντας την Ευρώπη στις…λεπτομέρειες.

Το “διαζύγιο” τότε δεν άρεσε στον κόσμο. Οι πτυχές του δεν φωτίστηκαν όλες. Τόσο ο ίδιος όσο και η ΠΑΕ απέφυγαν να το αιτιολογήσουν.
Στο μεσοδιάστημα ούτε ο Παναιτωλικός ούτε ο Χάβος (πέρασμα από Κύπρο και Αστέρα Τρίπολης) έκαναν το βήμα παραπάνω.
Κάθε φορά που ετίθετο θέμα προπονητή στον Παναιτωλικό το όνομα του Χάβου ήταν στα χείλη των οπαδών. Μέχρι πρόσφατα όμως η επιστροφή φάνταζε απίθανη.    Ωστόσο οι δίαυλοι δεν κόπηκαν. Το τελευταίο διάστημα αναθερμάνθηκαν. Η παρουσία του στην εξέδρα του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός δεν ήταν τυχαία. Ήταν μήνυμα…
Τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε τον πρώτο στόχο για τη διαδοχή Ματζουράκη. Συμφώνησε σχεδόν σύσσωμο το δ.σ. της ΠΑΕ.
Χθες πρωί ο Μάκης Μπελεβώνης μετέβη Θεσσαλονίκη. Βασικός σκοπός του ταξιδιού να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή Ουάρντα, Φέρεται ωστόσο να έγινε και συζήτηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Δεν κατέληξε όμως σε συμφωνία, Άλλωστε ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ηρακλή δεν ήταν ο βασικός στόχος.
Το βράδυ ακολούθησε στην Αθήνα η συνάντηση Μπελεβώνη- Χάβου όπου “κλείδωσε” η συνεργασία. Ο Χάβος αύριο θα είναι στο Αγρίνιο, ημέρα που θα γίνει και η ανακοίνωση. Θα πιάσει αμέσως δουλειά με στόχο να επιστρέψει την ομάδα στις αγωνιστικές της επιτυχίες.
Η διοίκηση χθες ανακοίνωσε πως θα λάβει κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.Ξέρει καλά  πως δεν αρκεί η πρόσληψη του Χάβου. Με τη συμφωνία όμως μαζί του έπιασε το σφυγμό του κόσμου. Και από μόνο του αυτό είναι θετικό.Ένα σημαντικό βήμα.
Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.