Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Επιχείρηση Ελευθερία: Ξεκινά σε λίγα 24ωρα η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό

Επιχείρηση Ελευθερία: Ξεκινά σε λίγα 24ωρα η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό

Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκστρατεία κατά του κορονοϊού με την κωδική ονομασία «Ελευθερία»

Ειδική μνεία έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη νέα εκστρατεία για τον εμβολιασμό, την οποία ονόμασε ως «Ελευθερία». Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι η έγκριση του εμβολίου της Pfizer να γίνει γρηγορότερα και να το έχουμε μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε και ως εκ τούτου η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για την δύσκολη άσκηση. Σημαντικό, όπως εξήγησε, ρόλο θα παίξουν οι φαρμακοποιοί της χώρας ενώ κάλεσε τους πάντες να βοηθήσουν προς την ολοκλήρωση του στόχου. Να σημειωθεί, πάντως, πως υπογράμμισε ότι ακόμα και μετά τον εμβολιασμό θα φοράμε μάσκα, μέχρι τουλάχιστον το 60% του πληθυσμού να έχει κάνει το εμβόλιο.

Σε ό,τι αφορά το click away, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση. «Είναι μια ανάσα, μια ανακούφιση για το λιανεμπόριο που σήμερα δοκιμάζεται. Λοιπόν σταματήστε τις εύκολες κορώνες και αν έχετε προτάσεις καταθέστε Εμείς έχουμε την ευθύνη να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς», τόνισε με νόημα και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε το λιανεμπόριο και δεν θα απολογηθούμε γι’ αυτό. Ποια είναι η εναλλακτική σας; Να τα ανοίξουμε; Πείτε το. Ή να τα κρατήσουμε όλα κλειστά». Να σημειωθεί, δε, ότι σύμφωνα με τον πρωθυπουργό και με βάση την ενημέρωση που έχει απο τα αρμόδια Υπουργεία το πρόγραμμα πάει πολύ καλά. Και σημείωσε ότι θα παραμείνουν για όσο χρειαστεί τα μέτρα που που ισχύουν μέχρι σήμερα. Δηλαδή οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, το πρόγραμμα ΣυνΕργασία.

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.