Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Επιχείρηση συσπείρωσης στο ΚΙΝΑΛ της Αιτωλοακαρνανίας

Επιχείρηση που φέρει  τον…  κωδικό  «συσπείρωση» είναι σε εξέλιξη στο Κίνημα Αλλαγής της Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος η στήριξη του Απόστολου Κατσιφάρα  στη μάχη που δίνει για την επανεκλογή του στη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Μια μάχη που για πρώτη φορά δεν διεξάγεται με ευνοϊκούς όρους για αυτόν καθώς στον πρώτο  γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ηττήθηκε με ηχηρό τρόπο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και στο σύνολο της Περιφέρειας από τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Απ. Κατσιφάρας εξάλλου χθες ήρθε σε πολωτική αντιπαράθεση με τον Κ.Σπηλιόπουλο ανταλλάσοντας βαριές κουβέντες. Ο Κ.Σπηλιόπουλος υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για χρόνια και απέσπασε μεγάλο τμήμα των ψήφων του χώρου στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Καθόλου τυχαίο άλλωστε πως χθες οι οργανώσεις του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία «βομβάρδισαν» με ανακοινώσεις στήριξης του νυν περιφερειάρχη.

Αποτελεί στοίχημα για το κόμμα  να εκλέξει ένα δικό του στέλεχος περιφερειάρχη έστω κι αν το… μοιράζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.Για χάρη του κ. Κατσιφάρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου περιοδεύουν σήμερα και στους τρεις νομούς της Περιφέρειας με πρώτο σταθμό το Αγρίνιο.

Συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος σε ξενοδοχείο της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και μια επίσκεψη στο κέντρο του Αγρινίου επισκεπτόμενοι το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Χριστίνας Σταρακά.

Γεννηματά και Παπανδρέου ζήτησαν από τα τοπικά στελέχη και  τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν Κατσιφάρα και Σταρακά. Το αξιοσημείωτο είναι κάποια  στελέχη που τους άκουγαν είναι γνωστό σε όλους πως βρέθηκαν απέναντι στους δυο αυτούς υποψηφίους στον πρώτο γύρο.

Γεννηματά: Η Δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη  προοδευτικό, αποτελεσματικό

Η Δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη. Έχει περιφερειάρχη προοδευτικό, αποτελεσματικό, έναν άνθρωπο που έχει δείξει τις ικανότητές του, το όραμά του και την αγάπη του για τον τόπο του και έχει κάνει σημαντικό έργο. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι δε θα υπάρξει αλλαγή, δε θα υπάρξει κανένα εμπόδιο να συνεχιστεί αυτή η σημαντική πορεία. Και είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε αποφασιστικά και νικηφόρα αυτή τη μάχη όλοι μαζί.Ευχόμαστε στον Αποστόλη καλή επιτυχία“, δήλωση η Φώφη Γεννηματά.

Παπανδρέου: Oι δημοκράτες πολίτες δεν θα επιλέξουν την οπισθοδρόμηση

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε σε δήλωση του: “Oι δημοκράτες πολίτες δεν θα επιλέξουν την οπισθοδρόμηση. Οι πολίτες θέλουν Αυτοδιοίκηση με διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, με αναπτυξιακούς στόχους, με έργο και πρόγραμμα και το μέλλον, με εμπειρία και γνώση. Μια Αυτοδιοίκηση που κάνει διαβούλευση με πολίτες και φορείς , που δεν θα υπηρετεί συμφέροντα και θα έχει  ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα και το περιβάλλον. Αυτή η αυτοδιοίκηση για τη Δυτική Ελλάδα έχει την υπογραφή του Απόστολου Κατσιφάρα”.

Δημοκρατικό προσκλητήριο επικαλέστηκε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας: « Για μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, χειραφετημένη, με διαφάνεια και όραμα . Έχουμε δώσει δείγματα γραφής προοδευτικής διακυβέρνησης και καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν, δίνοντας μας ισχυρή  εντολή για μια νέα και δυναμική πορεία. Έχω εμπιστοσύνη στους πολίτες, γνωρίζουν τη διαδρομή μου και μαζί με την ισχυρή ομάδα , μπορούμε να εγγυηθούμε ένα δημοκρατικό και προοδευτικό μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  κομματοσκυλα παντου. για μια μελλοντικη θεσουλα. αδιαφορια για το μελλον του τοπου τους. με την ελπιδα να μπουν αθηνα σε κανα υπουργειο.. ξεφτιλα

 2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΚΙΑΣ

  Θα αναφερθούμε σε μια συκιά που έχει φυτρώσει σίγουρα πριν το 2011 , καθώς το GOOGLE STREET VIEW πέρασε από εκεί τον Νοέμβριο του 2011 και την δείχνει να είναι θάμνος .
  Κατά τα επόμενα οκτώ χρόνια …………η συκιά αναπτύχθηκε και έγινε δεντράκι
  και που είναι το κακό θα πείτε….. τα φυτά πρέπει να μεγαλώνουν ελεύθερα
  το πρόβλημα είναι το σημείο που βρήκε να φυτρώσει το φυτό
  στη μέση της γέφυρας Αχελώου, στην πιο κρίσιμη υποδομή της εθνικής οδού Αντίρριου Ιωαννίνων
  εκεί που το 1999, από τον διορισμένο τότε περιφερειάρχη, με μεγάλη εργολαβία συντήρησης, έκλεισε η γέφυρα κανένα μήνα, άλλαξε ο τάπητας και τοποθετήθηκαν νέοι αρμοί διαστολής
  εκεί που επί οκτώ χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για επιθεώρηση (στατικότητας, λειτουργικότητας) , καθάρισμα από βλάστηση και χώματα στις άκρες, ουσιώδη συντήρηση (χρωμάτισμα τσιμεντένιων στηθαίων και δοκών στήριξης για προστασία από διάβρωση , αντικατάσταση ειδικών προφίλ στους αρμούς διαστολής, επισκευή μεταλλικών ανωσκευών , αναβάθμιση (τι λέω πάλι….) ), εκτός από δύο τρεις φορές που είδαμε κάτι εργάτες κρατώντας μπετόβεργες να ξεβουλώνουν τις τρύπες για να φεύγουν τα νερά της βροχής,.. και να ρίχνουν στους αρμούς άσφαλτο , δημιουργώντας αυτά τα υπέροχα σαμαράκια που μπορούν να σε αφήσουν χωρίς ψαλίδια στο αμάξι, ή να χάσεις τον έλεγχο περνώντας στο αντίθετο ρεύμα ή πέφτοντας πάνω στην καημένη την συκιά .
  εκεί που αν περνάς με βροχή …….σε πιανει η καρδιά σου αν θα βγείς απέναντι ή θα σου σβήσει το αμάξι από τα νερά που λιμνάζουν και πετάγονται πάνω σου αν είσαι τυχερός και διασταυρωθείς με φορτηγό
  Γιατί έγραψα και δημοσιοποίησα το κείμενο αυτό……..
  Γιατί νοιάζομαι να μην κινδυνεύουν όσοι κινούνται καθημερινά για να μεταβούν από και προς το κέντρο της περιοχής μας (μην ξεχνάτε ότι είναι ο κύριος δρόμος πρόσβασης του μισού νομού προς το Αγρίνιο )
  Για να υπάρχει άλλη μια τρανή απόδειξη ότι ο επί εννέα χρόνια περιφερειάρχης, και οι περιτριγυρίζοντες αυτόν δεν ασχολήθηκαν με τον τόπο μας……… και με τις τεχνικές υποδομές (που του παρέδωσαν οι προηγούμενοι και τις περιμένουν οι επόμενοι)
  για να μην υπάρχει κανείς που να πει μετά ….. …………ΑΧ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ

 3. Αλεξία

  Τι νομίζουν ότι είναι οι πολίτες ; Χωρίς άποψη και σκέψη; Όποιος ήθελε να ψηφίσει Σταρακα και Κατσιφάρα θα το έκανε από την αρχή δεν θα περίμενε Κωστούλα, Καζαντζή ,Φωφη,Γιωργακη, Βαρεμενο. Ντροπή για χαζούς μας νομίζουν;

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ………ΩΡΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ….ΕΣΤΡΙΨΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ.ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ.ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 5. Ένας πολίτης

  Ξεχάσατε να φέρετε και τον Ανδρέα.
  Μωρε δε το σωζετε με τίποτα…
  Κι εσύ Φώφη μη μιλάς οτι πήγες καλα στις ευρωεκλογές.
  Ο Βενιζέλος το 2014 είχε πάρει 458.514 ψήφους και ποσοστό 8,02%
  ενώ εσύ με την πολιτική που κάνεις πηρες 436.739 και ποσοστό 7,72%
  Πήρες 21.775 λιγότερους. Για όποιον αμφιβάλλει υπαρχουν στη σελίδα του ΥΠ.ΕΣ.

 6. Anonimos

  Το γραπωμα της καρέκλας και τις μάσας κανει κακό στην υγεία… Αντε τραβάτε να δουλέψετε και δεν δουλευετε αλλο ο κοσμακης αφήστετον στη φτωχεια του και την ησυχία του!!! Δεν σας πιστεύει πλέον. Πέρασε η μπογιά σας.
  Μια φορα η παπαδιά εστηλε τον παππά για να ψωνισει ψαρια. Παει ο παππας να τα αγορασει και του λεει ο ιχθυοπώλης. Παππα που βρισκεται το χαμπερι στην γυναικα; Μπροστά ή πίσω; Μπροστά λέει ο παππας. Να πας να μαθεις παππα που βρησκεται και μετα θα σου δωσω ψαρια. Παει σε καμια ωρα και του λέει του ιχθυοπώλη βρηκα που βρισκεται. Που βρησκεται; Πισω του απαντά ο παππας. Φυγε να μαθης που βρησκεται και μετα θα φας ψαρια!! Παει στην παπαδια και αυτη του ζητάει τα ψάρια. Παπαδιά ψαρια θα φας οταν το Μου@@@ι σταθεροποιηθει σε μια μερια.

 7. Ανώνυμος

  Προσπαθώ να μείνω στο ΠΑΣΟΚ αλλά δεν με αφήνουν . Δεν υπάρχει λογική σε τίποτα από αυτά πού κάνετε εκτός από την άθλια κυνική αλήθεια πως σας νοιάζει η καρέκλα

 8. νι.σίγμα

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΙ.
  ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΆΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.
  ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,,,

 9. Ανώνυμος

  ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.