Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Δυναμικό “παρών” του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου στον 11ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων

Δυναμικό “παρών” του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου στον 11ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων

spo-sdy-agriniou (2)
Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα (1084 αθλητές τερμάτισαν στα 30Km, 51 αθλητές στο Δυναμικό Βάδην 30Km, 435 αθλητές στα 10Km και 508 αθλητές στα 5Km, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/09/17 ο 11ος επετειακός γύρος της λίμνης Ιωαννίνων και οι συνοδοί αγώνες των 10km και του δυναμικού βάδην.
Δυναμικό “παρών” έδωσε για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου, με 27 συμμετοχές στον αγώνα των 30km και 1 συμμετοχή στον αγώνα των 10km βάσει της ομαδικής εγγραφής. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, ενδεχομένως να έλαβαν μέρος στους αγώνες και άλλα μέλη του, οι οποίοι όμως προέβησαν σε ατομική εγγραφή.
Η πλειοψηφία των δρομέων μετακινήθηκε με πούλμαν που αναχώρησε από το Αγρίνιο το πρωί της Κυριακής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και η έντονη ηλιοφάνεια δυσκόλεψαν τους δρομείς. Παρόλα αυτά όλα τα μέλη του συλλόγου έφθασαν στη γραμμή τερματισμού με έκδηλη την ικανοποίηση στα πρόσωπά τους.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν για άλλη μια χρονιά οι διοργανωτές. Ενδεικτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται η εξαιρετική οργάνωση της γραμματείας, οι συχνοί και επαρκώς εξοπλισμένοι σταθμοί ανεφοδιασμού (κάθε 2,5 km, με πολυάριθμη παρουσία εθελοντών κυρίως μικρών παιδιών), η έντονη παρουσία των Σαμαρειτών, Διασωστών και λοιπών εθελοντών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής (που έδιναν αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους αγωνιζομένους) και η ορατή χιλιομετρική σήμανση του αγώνα.
Χαρακτηριστικά ο σύλλογος τονίζει ότι καλό θα ήταν να παραδειγματίζουν όλους τους εμπλεκόμενους σε ανάλογες διοργανώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, ώστε να πετύχουν την ουσιαστική αναβάθμιση των τοπικών διοργανώσεων.
Καταλήγοντας ο Σύλλογος  αναφέρει τις επιδόσεις των δρομέων του  με την υποσημείωση πως όσοι δεν αναφέρονται, τελικά δεν συμμετείχαν ή δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα:

spo-apotelesmata-sdy-agriniou (1)

spo-apotelesmata-sdy-agriniou (2)

spo-apotelesmata-sdy-agriniou (3)

spo-apotelesmata-sdy-agriniou (4)

Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων αλλά και περισσότερες φωτογραφίες στο www.ioanninalakerun.gr.

spo-sdy-agriniou (1)

spo-sdy-agriniou (3)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.