Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

«Επείγον κάλεσμα» του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού

mati1-768x576 Με «επείγον κάλεσμα» του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί τα μέλη του αλλά και το σύνολο των εμπόρων της πόλης να συνδράμουν άμεσα και με κάθε πρόσφορο τρόπο στην συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται και δοκιμάζονται βίαια από την τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Τονίζει πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για υγειονομικό υλικό, στερεά τρόφιμα, μάσκες και γάντια μιας χρήσης και εμφιαλωμένα νερά.

* Σημείο συγκέντρωσης των προσφορών έχει οριστεί από τον Δήμο Αγρινίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βλαχοπούλου 13, από τις 8:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

** Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σημειώνει πως σηματοδοτώντας την έναρξη της προσπάθειας από την πλευρά των συναδέλφων εμπόρων της πόλης θα αποστείλει συμβολικά το πρωί της Τετάρτης μια μπαλέτα εμφιαλωμένα νερά.

«Σήμερα προέχει η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας που βιώνουν τα αποτελέσματα της ανείπωτης τραγωδίας.
Πολύ σύντομα θα μιλήσουμε (οφείλουμε να το κάνουμε ) για τα πως και τα γιατί…..που οδήγησαν στον όλεθρο και την καταστροφή», αναφέρει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.