Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Επικοινωνία Καραγκούνη με Κατσούλα για Άγριλο-Αναμένεται κυβερνητικό κλιμάκιο

Επικοινωνία Καραγκούνη με Κατσούλα για Άγριλο-Αναμένεται κυβερνητικό κλιμάκιο

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κ. Γιώργο Κατσούλα, με τον οποίο συζήτησε για τις εναλλακτικές προτάσεις σχετικά με τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην Αιτωλοακαρνανία.

Η συνάντηση γίνεται γνωστή από τον βουλευτή Κ.Καραγκούνη ο οποίος, στη συνέχεια, στην επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό για το Μεταναστευτικό, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, μετέφερε τους προβληματισμούς των τοπικών φορέων σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο νομό.

Ο υπουργός τον ενημέρωσε πως σύντομα κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφτεί το νομό και θα συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς ώστε να υπάρξει ειδικότερη και εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

«Προφανώς, τότε θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αρμοδίους φορείς να τοποθετηθούν και να υπάρξει ένας ουσιαστικός και δημιουργικός διάλογος με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Βέβαια, λόγω των εξελίξεων και την δημιουργία υπουργείου Μετανάστευσης το θέμα θα συζητηθεί πολύ σύντομα και με την νέα ηγεσία του υπουργείου», σημειώνει η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.