Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

«Επιμελητηριακή Ανανέωση»: Έπεσε το προσωπείο του «ενωτικού» κ. Τσιχριτζή

sotiropoulos-neoΗ «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γιώργου Σωτηρόπουλου απαντά σε ανακοίνωση της «Ενωτικής Επιμελητηριακής Δράσης» του Π.Τσιχριτζή. Αναφέρει αναλυτικά:

Έπεσε το προσωπείο του «ενωτικού» κ. Τσιχριτζή.

Μέχρι εδώ ήταν το «ενωτικό» προσωπείο που  είχε φορέσει στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για το Επιμελητήριο ο κ. Π. Τσιχριτζής. Αφού χρησιμοποίησε με όλους τους τρόπους τον θεσμό σήμερα εγκάλεσε τον Γιώργο Σωτηρόπουλο και την «Επιμελητηριακή Ανανέωση» γιατί δεν βγάζει φωτογραφίες κοντά στους επαγγελματίες και γιατί… απέχει(!) από όλο το επικοινωνιακό σόου της απερχόμενης διοίκησης.

Η αλήθεια λοιπόν είναι αυτή που ξέρει ο κάθε επιχειρηματίας που όλα αυτά τα χρόνια δεν είδε ποτέ κανέναν από το παλαιό Επιμελητήριο στη δουλειά του. Δεν μας κάλεσε κανείς για τίποτε και συστηματικά απέκλεισαν τον Γιώργο Σωτηρόπουλο από κάθε διαδικασία εκείνοι που θεωρούν ότι το Επιμελητήριο τους ανήκει.

Ούτε μια φωτογραφία δεν μας ζητήθηκε να βγάλουμε μαζί ως ανθυποψήφιοι τις πιο δύσκολες ώρες για τον τόπο μας, αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς ξέρουμε τι σημαίνει η καθημερινή μάχη γιατί την δίνουμε κάθε μέρα μαζί με τους επαγγελματίες όλων των αποχρώσεων και όλων των απόψεων, ακόμα κι εκείνων που δεν συμφωνούν μαζί μας.

Μετά από πολύ καιρό ο κ. Τσιχριτζής έβγαλε κι ένα δελτίο Τύπου μέσω της παράταξής του. Καλό είναι, πάντως,  να γνωρίζει πως η παράταξή μας συμπαρίσταται ενεργά στους συμπολίτες μας, με δικά της μέσα και με την συνεργασία του δήμου Αγρινίου.

Η «Επιμελητηριακή Ανανέωση» έχει επικεφαλής τον Γιώργο Σωτηρόπουλο που είναι ξεκάθαρος σε όλα. Είμαστε με τον νόμο και με τις αρχές και ζητάμε ισονομία. Όποιος νιώθει πίεση αυτές τις μέρες από προσωπικά προβλήματα καλό είναι να μην τα μεταφέρει στον επαγγελματία της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο δελτίου που εκδόθηκε γίνεται λόγος για «παροξυσμούς» αλλά παροξυσμό παθαίνουν μόνο οι εθισμένοι με την εξουσία, μόλις νιώσουν ότι την χάνουν. Και εμείς δεν λέμε «ίσως» όπως είδαμε να αναφέρει το δελτίο του κ. Τσιχριτζή. Εμείς λέμε ότι θα ηττηθούν ΣΙΓΟΥΡΑ οι καθεστωτικές πρακτικές στις 10& 11 Δεκεμβρίου.

Σας έχει ξεπεράσει ο επιχειρηματικός κόσμος και αντιλαμβάνεται πολύ καλά γιατί ξαφνικά χάσατε το προσωπείο του «ενωτικού», κ. Τσιχριτζή.

Υ.Γ.1 Κύριε Τσιχριτζή γνωρίζετε τα τηλέφωνα του ανθυποψηφίου σας, τα mail, καθώς και τα αντίστοιχα της Επιμελητηριακής Ανανέωσης. Το φαξ της επιχείρησης του κ. Σωτηρόπουλου έχει εδώ και καιρό πρόβλημα σύνδεσης.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.