Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Επιμένει στο αίτημα για ειδικό τιμολόγιο από τη ΔΕΥΑΜ το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Επιμένει στο αίτημα για ειδικό τιμολόγιο από τη ΔΕΥΑΜ το νοσοκομείο Μεσολογγίου

«Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου επιτελεί κοινωνικό έργο ύψιστης σημασίας και δεν είναι δυνατό να  αντιμετωπίζεται ως επιχείρηση και απαξιωτικά, την στιγμή κατά την οποία τα «φέσια» προς την ΔΕΥΑΜ δίνουν και παίρνουν και οι κακοπληρωτές με το πρόσχημα της πανδημίας κάνουν «πάρτυ», αναφέρει ο διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση:

ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ 62.000,00€ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΜ  

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ??

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλoακαρνανίας Ν.Μ. Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ¨ ανακοινώνεται ότι στις 16/7/2020 έγινε νέα πληρωμή-εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης του νοσοκομείου προς την ΔΕΥΑΜ ύψους 62.000,00 ευρώ.

Παρότι μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει τέσσερις (4) μήνες από την δέσμευση του Δημάρχου και του πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ότι θα έρθει πρόταση προς το δημοτικό συμβούλιο για την μείωση του υπερβολικού  τιμολογίου (2,47 ευρώ/κυβικό)… αναμένουμε στο ακουστικό μας…

Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι το Νοσοκομείο επιτελεί κοινωνικό έργο ύψιστης σημασίας και δεν είναι δυνατό να  αντιμετωπίζεται ως επιχείρηση και απαξιωτικά, την στιγμή κατά την οποία τα «φέσια» προς την ΔΕΥΑΜ δίνουν και παίρνουν και οι κακοπληρωτές με το πρόσχημα της πανδημίας κάνουν «πάρτυ».

Αυτό τουλάχιστον θα είναι η αυτονόητη επιβράβευση των συνεπών, που στηρίζουν με πράξεις και όχι λόγια την ΔΕΥΑΜ.  Αναμένουμε….

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αν. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ν.Μ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.