Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα προφύλαξης-πρόληψης σε τουρισμό και εστίαση

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα προφύλαξης-πρόληψης σε τουρισμό και εστίαση

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: Κορωνοϊός (SARS-CoV-2)- Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης σε Τουριστικά Καταλύματα, Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Εστίασης

Στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων Τουρισμού και Eστίασης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  σχεδίασαν επιμορφωτικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει ως στόχο την επιμόρφωση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και απώτερο σκοπό της, τον εφοδιασμό τους με τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές, ώστε να περιοριστεί δραστικά η μετάδοση του κορωνοϊού μέσα από τις επιχειρήσεις, να βελτιωθεί η υγειονομική κατάσταση της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η οικονομική και κοινωνική ζωή αυτής.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αναλαμβάνει την υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων που ως σκοπό έχουν:

-Nα εφοδιάσουν τους επιμορφούμενους με γνώσεις, μεθόδους και δεξιότητες για την ατομική τους προστασία και για την παροχή υπηρεσιών με υγειονομική ασφάλεια.

-Nα εκπαιδεύσουν σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

-Nα ενισχύσουν την αξιοπιστία της Δυτικής Ελλάδος ως ασφαλή και καινοτόμο Τουριστικό προορισμό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.