Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα της επανίδρυσης του τμήματος ζητούν οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ

Επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα της επανίδρυσης του τμήματος ζητούν οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ

Προβληματισμός επικρατεί στους φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Αγρινίου για την πορεία του ζητήματος της επανίδρυσης του.

Είναι γνωστός ο μεγάλος αγώνας των φοιτητών να ανατρέψουν την απόφαση κατάργησης του Τμήματος και οι πρωτοβουλίες τους που έλαβαν  τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των αυτοδιοικητικών αρχών  και εν τέλει την υπόσχεση της Πρυτανείας πως θα κινηθεί και αυτή στηρίζοντας το αίτημα υποβάλλοντας  εκ νέου τους σχετικούς φακέλους στην   Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Διακινούνται πληροφορίες πως το ζήτημα είναι σε καλό δρόμο ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Για το λόγο αυτό ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, με επιστολή προς την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, ζητά απαντήσεις.

“Ειδικότερα θα θέλαμε να μάθουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της επανίδρυσης και αν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια από τους φοιτητές του τμήματος” συμπληρώνουν οι φοιτητές στην ανακοίνωση τους, που κοινοποιήθηκε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, τις αυτοδιοικητικές αρχές αλλά και σε τοπικούς φορείς.

Η επιστολή:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.