Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Επίσημο: Ο Δ. Κατσικόπουλος υποψήφιος με τον Κ. Σπηλιόπουλο!

Ο επί σειρά ετών βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος Νομάρχης, Δ. Κατσικόπουλος, συντάσσεται με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Κώστα Σπηλιόπουλο.
«Η συμμαχία αυτή, μαζί τις άλλες που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δημιουργούν κλίμα περαιτέρω αισιοδοξίας στην παράταξη «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», για νίκη στις εκλογές!», αναφέρεται από το συνδυασμό.
Ο Κ. Σπηλιόπουλος σημείωσε:
«Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι ένααπό τα πιο σημαντικά πολιτικά στελέχη της Αχαΐας, με μεγάλη πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία.
Βουλευτήςεπι σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος Νομάρχης Νομού Αχαϊας.
Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.
Γιατί οι πολίτες της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν ανέχονται η περιφέρειά μας να είναι ουραγός. Να μην μπορεί να αξιοποιήσει τα πολύ σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει και στους τρείς νομούς: Ηλεία, Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία..
Με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί τόσο στο πολιτικό όσο και στο αυτοδιοικητικό επίπεδο για το καλό της περιοχής μας.
Μπαίνουμε Μπροστά για να οδηγήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Μπροστά.
Να αλλάξουμε σελίδα, να κάνουμε μια νέα αρχή προόδου κα ευημερίας.
Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος δυναμώνει την προσπάθεια μας και ενισχύει την ομάδα των υποψηφίων μας και στους τρείς νομούς για την επιτυχία του στόχου μας.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.