Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επίσημο: Παράταση του lockdown ως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Επίσημο: Παράταση του lockdown ως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Την παράταση του lockdown ανακοίνωσε προ ολίγου επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε επιβεβλημένη την απόφαση καθώς το επιδημιολογικό φορτίο σε ορισμένες περιοχές είναι υψηλό. Πηγή ανησυχίας όπως έιπε αποτελούν περιοχές που εμφανίζουν πολύ υψηλά κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό τους. Αυτές είναι Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πάτρα, Λάρισα, Μαγνησία, Αιτωλοακαρνανία, Λέσβος. Ειδικά για την Πάτρα και ενόψει του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα ο κ. Πέτσας κάλεσε το κόσμο να τηρήσει τα μέτρα.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματα όταν έχει περισσότερα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας», συνέχισε ο κ. Πέτσας. «Ο στόχος παραμένει ένας οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς και από την άνοιξη του 2021 με το καλό να ανοίξει και πάλι μία νέα εποχή για την χώρα μας», τόνισε.

Η περίπτωση της Αιτωλοακαρνανίας, όπως είχε μεταδώσει το agrinionews.gr , απασχολεί ιδιαίτερα τους αρμοδίους της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας.

Το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου τα κρούσματα (400) στο νομό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα δεν περνά παρατήρητο και προκαλεί προβληματισμό καθώς εκτιμάται πως υπάρχουν διάσπαρτες εστίες ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην παρουσία πολλών αλλοδαπών εργατών γης.

Ανησυχεί εξάλλου η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. 911

    έεελαα….δεν το περιμέναμε….Καλό Πάσχα με τους δολοφόνους που μπλέξαμε…

  2. Αρτέμης ο μασκοφόρος

    Ροδίτη σε βλέπω πολύ σοφιστικέ.
    Τσάκα το βιβλίο πίσω σου που γραφει πως αδειάζει το Μάτι σε 20 λεπτά από αυτούς που δεν μπορούν να φτιάξουν πατρόν για μάσκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.