Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Επισήμως «Βόρεια Μακεδονία» – Αλλάζουν σήμερα οι πινακίδες

Επισήμως «Βόρεια Μακεδονία» – Αλλάζουν σήμερα οι πινακίδες

Έτοιμες για τοποθέτηση είναι οι νέες πινακίδες στην πΓΔΜ που φέρουν το -επίσημο πλέον- όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Η πρώτη πινακίδα με το νέο όνομα της χώρας όπως προκύπτει από την συμφωνία των Πρεσπών θα εγκατασταθεί σήμερα στα σύνορα με την Ελλάδα.

Τη Δευτέρα θα αποσταλεί από την Αθήνα στα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση που θα ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία τόσο της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

www.thetoc.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Δε ξέρω τη συμβαίνει γιά τη Μακεδονία, αυτά πρέπει να τα παρουσιάζουν μόνο ειδική , εγώ θέλω μόνο γιά τη χοραμου την Αιτωλία, έχει πολιτισμό σύμβολα ιστορία τόσο όσο κανένας άλλος πολιτισμός στο πλανήτη, από αρχαία χρόνια, διερωτομε, αυτό το σύμβολο και χρώμα που Σκιώνη μια πέτρα τή παμπονηρος απατεώνας ήταν αυτός που τό πέρασε ος σύμβολα στήν Αιτωλία; μα δε βλέπουν η Αιτωλοί οτι παραποιήθηκαν τα σύμβολα του πολιτισμού; Μπορεί να μας πεί ποιός πολιτισμός λαός χόρα φέρει τέτοια σύμβολα; Τότε αν η Αιτωλία φέρει τέτοια σύμβολα χρώματα, πρέπει να φέρει φλάμπουρο σημαία τέτοια, φορεσιά τέτοια χρώματα, τότε αν δέν είναι έτσι υπάρχει παραποιήσει των συμβόλων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.