Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Eπισκέφθηκε τον δήμαρχο Αγρινίου ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Eπισκέφθηκε τον δήμαρχο Αγρινίου ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

2Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό και τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Αγρινίου.
O κ.Αυγερινός βρίσκεται στο Αγρίνιο καθώς σήμερα θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού:
Για τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε : «Mε ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο. Η προσφορά του Οργανισμού είναι καταξιωμένη στην συνείδηση των πολιτών. Μια κοινωνική προσφορά που είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η κρίση έχει χτυπήσει στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας και δυστυχώς τα αποτελέσματά της έχουν γίνει ορατά και στο Αγρίνιο. Η Δημοτική Αρχή έχει επεκτείνει τις κοινωνικές δομές με περισσότερες δράσεις. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε δημιουργικές συνεργασίες και σίγουρα χρειαζόμαστε τον Ε.Ε.Σ. να μας βοηθήσει να αμβλύνουμε τις μεγάλες αντιθέσεις».
Από την πλευρά του ο κ.Αντώνης Αυγερινός ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον εξαίρετο Δήμαρχο Αγρινίου που με εντυπωσίασε με τον μεστό του λόγο και την διάθεσή να συμπορευτεί με τους δικούς μας στόχους. Ο Ε.Ε.Σ είναι ο αρχαιότερος εθελοντικός οργανισμός στην Ελλάδα και επιτελεί ένα πολυδιάστατο έργο. Σήμερα επαναπροσδιορίζουμε την δράση μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Γ. Παπαναστασίου και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμοι στην σημερινή δύσκολη συγκυρία».

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.