Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Κλιμάκιο της ΝΔ σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα

Κλιμάκιο της ΝΔ σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα

Tα θέματα του πρωτογενούς τομέα τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια επισκέψεων κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε μονάδες παραγωγής και μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα, καθώς και αγροτικές ομάδες παραγωγών.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος και στο πλαίσιο της δράσης «μια νέα αρχή για τον πρωτογενή τομέα».

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τυροκομεία στην περιοχή της Αμφιλοχίας, επιχειρήσεις εφοδιασμού των κτηνοτρόφων, ενώ στο τέλος της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ακολούθησε συζήτηση με κτηνοτρόφους στην Λεπενού.

Η επίσκεψη–περιοδεία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και συμμετείχαν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικού Βασίλης Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Τσόλκας και το συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού, ο σύμβουλος του Προέδρου Βασίλης Φεύγας, στελέχη του κόμματος και του Μητρώου Στελεχών και ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Παραγωγής της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Καπελλάρης.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα τυροκομεία Πετράτος, Μπουτσώλης και την γαλακτοβιομηχανία ΑΜΦΙΓΑΛ, το κατάστημα γεωργικών εφοδίων – εμπόριο και παραγωγή ζωοτροφών ΑΦΟΙ Νεφρού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Άκου εδώ τίτλο σύμβουλος προέδρου…Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα…
    Καλά για τα υπολοιπα… Φαρμάκη ξεκόλλα λίγο Απο τη Ν.Δ περιφερειάρχης κατεβαίνεις Όχι βουλευτής ΆΜΑ ΘΕΣ να πας καλά θέλει ανοίγματα προ1 ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ χώρους Όχι εκεί κολλημένος με τους κομματάρχες της Ν.Δ …ΔΕ θα πας μακριά έτσι….

  2. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝ 300.000 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΄΄ΤΣΙΚΟ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.