Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Επίσκεψη της Μαρίας Τριανταφύλλου στην Τοπική Μονάδα Υγείας Μεσολογγίου

triantafyllou-tomy-mesologgiou

Τη νεοσύστατη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Μεσολογγίου επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους γιατρούς, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας.

Η βουλευτής είχε την ευκαιρία, να ενημερωθεί διά ζώσης για τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της νέας δομής.

Η κ. Τριανταφύλλου υπογράμμισε, πως σε πρώτο στάδιο είναι πολύ σημαντικό, που ξεκίνησε και στο Μεσολόγγι η λειτουργία της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) και εξέφρασε τη στήριξή της στις προσπάθειες των εργαζομένων.

«Η στήριξη της Δημόσιας Υγείας και η αναδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελεί κεντρική επιλογή για το Υπουργείο Υγείας και συνολικά την κυβέρνηση»… σημείωσε χαρακτηριστικά.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ακούγοντας προσεκτικά τους γιατρούς επεσήμανε, πως πρέπει το συντομότερο, να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά και άλλου είδους προβλήματα, ώστε η Μονάδα να επιτελέσει πλήρως το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε και να συνεισφέρει τα μέγιστα δυνατά στους πολίτες.

«…η πρόληψη, ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού, ο ιατρικός φάκελος με το ιστορικό του κάθε ασθενούς καθώς και η προσήλωση στη φροντίδα, αποτελούν νέα ποιοτικά στοιχεία και εμπεδώνουν μια άλλη αντίληψη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη χώρα μας και οφείλει αυτή η προσπάθεια να γίνει ευρύτερα γνωστή και να στηριχθεί από την Πολιτεία και τους πολίτες…».

Τέλος, η βουλευτής σημείωσε την ανάγκη αξιοποίησης δημόσιων κτιρίων για τη στέγαση των Υπηρεσιών Υγείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.