Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Επίσκεψη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου

Επίσκεψη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου

Οι Κοινωνικές Δομές του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, «Κέντρο Κοινότητας» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο», πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου την 1η Οκτωβρίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Όπως επισημάνθηκε από τα μέλη των Δομών «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με το στελεχιακό δυναμικό του Σελίβειου Γηροκομείου αλλά και να συνομιλήσουμε με τους ηλικιωμένους που διαβιούν εκεί, ανταλλάσοντας ευχές.

Ο χρόνος της επίσκεψης δεν ήταν πολύς, ήταν όμως πολύτιμος. Αρκεί να ανοίξεις την πόρτα τους, να τους πεις μια γλυκιά κουβέντα, ένα «χρόνια πολλά» και τα πρόσωπα και οι ψυχές τους αμέσως ζεσταίνονται. Οι Κοινωνικές Δομές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το προσωπικό του Γηροκομείου για τη φιλοξενία, τους ηλικιωμένους για την εγκάρδια υποδοχή τους και ευελπιστούν στην υλοποίηση από κοινού μελλοντικών δράσεων».

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία τα στελέχη των Κοινωνικών Δομών είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00π.μ- 16:00μ.μ.

Διεύθυνση: Σταυροπούλου 31 – Ισόγειο (Ραδιομέγαρο)

Τηλ. 26313-63417 (Κέντρο Κοινότητας) – 2631353457 (Κοινωνικό Παντοπωλείο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.